BONITO SUSHI & THAI

Recentreview


3.5 stars out of 563 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Bonito Sushi & Thai. Want to know more? Find out more.

26 Sep 2022 at 19:56 De pad thai was heel vettig
10 Sep 2022 at 21:22 Super vriendelijke mensen,ik ben zwanger ze hebben er rekening gehpuden alles was naar wensen. Echt overheerlijk sushi!! Echt een aanrader.
24 Aug 2022 at 14:59 Meer dan 2 uur moeten wachten, hoewel de app zei dat 'de bezorger vlakbij was' na 40 min. Ik heb begrip ervoor dat het druk is, maar zet dan transparante en juiste info in de app ...
21 Aug 2022 at 0:45 Snelle service, altijd lekker eten
16 Aug 2022 at 9:07 Sushi was minder verzorgd dan vorige maal , sommige stukken ook te dik gesneden .....kan betere kwaliteit zijn .
16 Aug 2022 at 8:41 After the food was an hour late, I called the restaurant to ask when I could expect the food to be delivered (there weren’t enough drivers). After the call, it was delivered within 30 mins.
16 Aug 2022 at 8:31 Het was uitzonderlijk druk gisteren (uitleg van Bonito zelf aan het telefoon). Maar toch stond de status "uw eten is onderweg naar u". Dit voor bijna 2 uur!!! Een keer nooit meer
15 Aug 2022 at 23:13 Veel te laat aangekomen. Sushi was warm en niet te eten. Zalm was niet vers. De gefrituurde sushi was lekker. Pad thai ook goed.
15 Aug 2022 at 22:20 bestelling kwam heel laat, maar het was er blijkbaar super druk. had ik zelf wel kunnen bedenken aangezien het een feestdag is enzo. beetje begrip kunnen hebben :) het eten was wel super lekker en ze hebben me extra drankjes gegeven voor het wachten.
15 Aug 2022 at 21:05 Meer dan twee uur en het eten is nog steeds niet ontvangen!!! Eerst en laatste ervaring !!!
15 Aug 2022 at 20:36 Nu na meer dan twee uren wachten en twee maal gebeld....... Nog steeds geen eten. Ik vrees dat ik niks zal ontvangen. Dit is niet meer voor herhaling vatbaar hopelijk trekt het eten op iets moest ik het krijgen
15 Aug 2022 at 20:15 Trekt op niets! Meer dan 2u te laat! Echt geen respect!